Voeg je header hier toe

Repricer voor Magento

Met onze Repricer heb je altijd de Slimste Prijs!

Dat het dagelijks meten en aanpassen van prijzen voor Magento gebruikers tijdrovend kan zijn, is een feit. Je kunt een team alles laten controleren, maar de kans op fouten blijft. Met de Repricer voor Magento kun je automatisch de prijzen van concurrentie controleren en je eigen prijzen laten bijwerken meer winst te genereren.

magento

20% hogere marge

Het verhogen van je marge is erg eenvoudig met onze software

35% meer omzet

Meer omzet door het bieden van de laagste en beste prijs!

20% hogere prijzen

15 tot 25% van je producten in prijs omhoog

100% meer inzicht

Meer inzicht in je concurrentie om de juiste keuzes te maken

De Repricer voor Magento: waarom eigenlijk?

Snel reageren op prijswijzigingen is ontzettend belangrijk in Ecommerce. Als je er te lang over doet, is de concurrentie je een stap voor en loop je omzet mis. Toch snappen we ook dat het één voor één wijzigen van prijzen van producten en concurrentie in de gaten houden veel tijd kost. Bovendien laat het handmatig aanpassen van prijzen ruimte voor menselijke fouten. Met onze repricer software voor Magento en aan de hand van de ingestelde marges heb je altijd de juiste prijs in de magento webshop staan.

  • Jouw prijsstrategie op de automatische piloot
  • Verkoop én winstmarges verhogen
  • Altijd actueel inzicht in de prijzen van je concurrenten

Als webshop eigenaar is het belangrijk om een relevante prijs aan te bieden aan je klant. Het is niet bij te houden wanneer je elke dag, week of maand alle prijzen van je concurrent moet bijhouden. Met de automatische prijsaanpassingen van de SlimstePrijs gebeurt dit automatisch en heb je tijd over om je onderneming te laten groeien. Stel de minimale marge van je producten in, maak prijsregels en onze software past al je prijzen automatisch aan!

Blijven concurreren met Repricer software voor Magento

Tijd is geld, ook in de Ecommerce. Om snel te kunnen reageren op prijswijzigingen van concurrenten is het van belang om jouw Magento shop constant te blijven monitoren en optimaliseren. Dat is ten slotte de enige manier om de concurrentie te overstijgen en een hogere omzet of hogere marges te realiseren. Met de Repricer voor Magento laat je bovendien jouw prijzen automatisch aanpassen aan de prijzen in de markt. Win-win!

Geen opstartkosten

Gratis eerste scan

Maandelijks opzegbaar

Geen belasting server

Google/Bol.com/ Beslist.nl

Stel je eigen marges

Nieuwe marktkansen met Repricing voor Magento

Vaak krijgen wij van klanten te horen dat ze bang zijn dan er minder winst wordt gemaakt doordat je jouw prijzen gaat aanpassen op de concurrent. Men denkt dat de prijs alleen maar naar beneden wordt gezet, maar dit is niet waar. Onze Repricer voor Magento software scant de producten van je concurrent en stelt de prijs omhoog of omlaag waar nodig.

Gemiddeld zien we dat de prijzen van onze klanten tussen de 15% en 25% omhoog gaan. Dit houdt in dat retailers zijn prijzen vaak voor een te lage prijs aanbieden. Met de SlimstePrijs kun je dit heel gemakkelijk voorkomen. Het is mogelijk om in onze software een regel aan te maken dat je bijvoorbeeld 5% onder de goedkoopste prijs je product wilt aanbieden. Is de laagste prijs bijvoorbeeld €100,- en jouw prijs is €80,-, dan stelt onze software de prijs naar €95,- waardoor je €15,- meer marge hebt op je producten.

Efficiënt werken met Repricing voor Magento

Magento is de grootste als het gaat over de standaard webcommerce pakketten. Van alle webshops in Nederland draait bijna een vijfde op Magento, hiermee heeft Magento het grootste marktaandeel. Hierdoor hebben onze ontwikkelaars veel ervaring om onze software te koppelen met jouw Magento omgeving. De koppeling wordt gelegd door middel van een API. Een API maakt communicatie en het uitwisselen van informatie mogelijk tussen verschillende (software) systemen. Mocht je de kennis niet in huis hebben of weet je niet hoe dit werkt, wij kunnen dit voor je regelen.

Met de dynamic pricing software voor Magento van de SlimstePrijs monitor en scan je al jouw concurrenten op hun prijs. De verzamelde data synchroniseer je naar jouw Magento omgeving, waardoor je alle prijzen automatisch kunt aanpassen op de ontwikkelingen van je concurrent. De koppeling tussen jouw magento omgeving en onze prijs software wordt gelegd middels een API. Met deze API kan onze software met jouw magento omgeving ‘communiceren’ en automatisch te werk gaan.

Repricing kan jou ontzorgen als:

Je marge verliest dankzij te lage prijzen

Je klanten verliest dankzij te hoge prijzen

Jouw eigen intelligente prijsstrategie met de Repricer voor Magento

Transparantie en eerlijkheid staat hoog in het vaandel bij SlimstePrijs. Om die reden vind je bij ons geen kleine letters en zijn aanpassingen altijd eenvoudig door te voeren. Omdat wij in onze software geloven, rekenen wij geen opstartkosten of andere verborgen kosten. Ben je niet tevreden? Dan kun je het abonnement op elk moment upgraden, downgraden, pauzeren of stoppen, dat vinden wij wel zo eerlijk.

Wij hanteren verschillende pakketten op basis van het aantal producten in jouw webshop en hoe vaak je jouw concurrenten wilt scannen. Het is mogelijk om pakketten aan te schaffen voor webshops tot 1.000 producten, tot 7.500 producten en tot 25.000 producten. Daarnaast kun je de periode kiezen dat je de producten wilt scannen. Je kunt kiezen uit maandelijks scannen, wekelijks scannen en dagelijks scannen. Heb je meer producten of staat er geen geschikt pakket voor je bij? Laat het ons weten dan maken wij graag een offerte op maat.

Draait jouw webshop op Magento? Dan kun je gemakkelijk en snel je marges en omzet verhogen met onze dynamic pricing software voor Magento. Je stelt alle marges zelf in, dus je hebt totale controle over de prijs die je wilt aanbieden op het internet. Met deze ontwikkeling ontzorgen wij je van handmatige taken, waardoor je meer tijd hebt om je onderneming te laten groeien.

× Hoe kan ik je helpen?