Voeg je header hier toe

Repricer voor Google Shopping

Met onze Repricer heb je altijd de Slimste Prijs!

Loop jij omzet mis doordat de prijzen op jouw webshop niet actueel zijn? Het dagelijks aanpassen van prijzen neemt veel kostbare tijd in beslag. Met de automatische Repricer voor Google Shopping bespaar je enorm veel tijd doordat je niet langer handmatig prijzen aan hoeft te passen.

20% hogere marge

Het verhogen van je marge is erg eenvoudig met onze software

35% meer omzet

Meer omzet door het bieden van de laagste en beste prijs!

20% hogere prijzen

15 tot 25% van je producten in prijs omhoog

100% meer inzicht

Meer inzicht in je concurrentie om de juiste keuzes te maken

Waarom een Repricer voor Google Shopping?

Steeds meer ondernemers maken gebruik van verschillende verkoopkanalen om hun producten te verkopen. Naast dat ze hierbij gebruik maken van hun eigen webshop wordt er ook verkocht via websites van derden, zoals Google Shopping. Gebruikers ontvangen hier al een kleine productselectie in de vorm van advertenties tijdens het zoeken. Echter is de concurrentie door het grote aantal aanbieders in deze webshops ontzettend groot. Het controleren van de prijzen van concurrentie kost dan ook veel tijd. Repricing voor Google Shopping kan dit voor jou uit handen nemen.

  • De Google Shopping Repricer past automatisch prijzen aan
  • Je hebt altijd inzicht in de prijswijzigingen van concurrenten
  • Met de Repricer software voor Google Shopping kun je efficiënt adverteren

Het handmatig volgen van de prijzen van concurrenten is tijdrovend en helemaal niet effectief. Het kost je zelf een hoop tijd en wanneer je er iemand voor moet inhuren kost het je veel geld. Wanneer er een prijswijziging is, zal onze Repricer voor Google Shopping jou hiervan automatisch op de hoogte stellen. Hierdoor heb je altijd maximale marge omdat je prijs ook naar boven wordt aangepast wanneer een concurrent veel duurder is. Ook verlies je geen klanten omdat de prijs naar onder wordt aangepast wanneer een concurrent veel goedkoper is.

Geen opstartkosten

Gratis eerste scan

Maandelijks opzegbaar

Geen belasting server

Google/Bol.com/ Beslist.nl

Stel je eigen marges

De dynamic pricing software van de Slimste Prijs werkt op een algoritme waarmee je het koopblok wint. De Repricer houdt de prijzen van jouw concurrenten in de gaten en past de prijzen aan waar dit nodig is. Deze prijzen worden aangepast volgens jouw regels en de prijsveranderingen van jouw concurrent. Door de minimale marge vooraf in te stellen, heb je altijd jouw minimale marge bij een verkocht artikel.

Jij hebt alles in controle en bepaalt zelf welke producten in aanmerking komen voor prijsveranderingen en tegen welke marge. Zakt de concurrent in prijs, dan past onze Repricer jouw product prijs automatisch aan. Gaat de prijs van de concurrent omhoog? Dan past de pricer de prijs naar boven aan. Hierdoor verlies je geen klanten en haal je het maximale rendement uit jouw aanbod.

Automatisch geprijsde producten op Google Shopping

Alleen je goedkoopste producten op Google Shopping plaatsen zorgt ervoor dat je enkel reclame maakt voor je meest converterende producten. Reclamebudget besteden aan producten met een hogere prijs dan concurrenten, levert ongetwijfeld weinig omzet op. Dit komt doordat deze producten nu eenmaal minder snel verkopen.

Hier kan een Repricer voor Google Shopping bij helpen. Een hogere conversie, doordat je altijd de goedkoopste bent in Google Shopping. Dat in combinatie met een hoger reclamebudget zorgt voor meer omzet.

Repricer voor Google Shopping

Repricing kan jou ontzorgen als:

Je marge verliest dankzij te lage prijzen

Je klanten verliest dankzij te hoge prijzen

Alleen met je goedkoopste producten op Google Shopping

SlimstePrijs heeft nu ook de mogelijkheid je een product feed terug te sturen met alleen de producten waarmee je het goedkoopste bent op Google Shopping. Ons systeem haalt elke dag de volledige product feed op uit jouw site. Na het scannen van de prijzen zou het systeem je een product feed kunnen terugsturen met alleen je goedkoopste producten die op voorraad zijn. Deze kan automatisch worden ingelezen door Google Shopping. Wij stellen dit voor jou eenmalig in en elke dag wordt door middel van de Repricer alles automatisch berekend en doorgestuurd naar Google Shopping.

Elke dag de juiste producten voor de slimste prijs

Elke dag zal SlimstePrijs een prijscheck doen op je gehele assortiment en alleen die producten doorsturen aan Google Shopping waarmee je de goedkoopste bent. Je kunt zelf een strategie bepalen en je eigen regels instellen die perfect zijn afgestemd op jouw productassortiment en concurrentie. Je laat de Repricer voor Google Shopping het werk doen zodat jij meer tijd hebt voor het optimaliseren van jouw product.

Europees Artikel Nummer

SlimstePrijs en Google Shopping werken beide op EAN-codes, dit zijn specifieke productnummers zodat altijd dezelfde producten worden vergeleken. Vrijwel elk product in de wereld heeft een EAN-code en veel webshops hebben dit ook verwerkt in hun systeem. Als je dit niet hebt zou je dit kunnen toevoegen. Verkoop je unieke producten? Dan zit daar waarschijnlijk geen EAN-code op en kan SlimstePrijs geen check voor je doen.

Stijging van omzet en winst met de Repricer voor Google Shopping

De Repricer voor Google Shopping van SlimstePrijs is de ultieme manier om het succes van jouw online shop blijvend te vergroten. De Google Shopping Repricer software neemt het blijvend aanpassen van prijzen van je over en helpt je zo jouw omzet en marges aanzienlijk te verhogen. Zo weet jij zeker dat je geen verkoopkansen misloopt.

Blijf concurreren en gebruik onze Repricer om jouw Google Shopping prijzen te optimaliseren. Al deze mogelijkheden bieden wij aan voor aantrekkelijke en duidelijke prijzen. Bij ons vind je geen kleine letters. Wil je jouw abonnement aanpassen? Je kunt het abonnement op elk moment upgraden, downgraden, pauzeren en stoppen.

× Hoe kan ik je helpen?