Meeste gestelde vragen over Dynamic-pricing

Veelgestelde vragen (FAQ)

SlimstePrijs kan met iedere webshop gekoppeld worden. Van Magento tot WooCommerce en elk voorraadsysteem tot maatwerk. We hebben de beste programmeurs die SlimstePrijs kunnen koppelen met jouw site. Je bespaart elke dag uren tijd door gebruik te maken van deze Dynamic Pricing tool. We zullen er alles aan doen de koppeling te maken, zodat jij tijd overhoudt om de extra orders te verwerken.

Wanneer je in het bezit bent van een Google Shopping feed is dat voldoende om een eerste scan te maken. Daarmee kunnen we jou een goede eerste indruk geven. We checken met de door jou aangeleverde product feed al je producten en geven daarmee een overzicht van je huidige prijzen, wat je prijzen zouden kunnen worden en geven je een overzicht van je concurrenten.

Ja, dat kun je zeker inzien bij SlimstePrijs. We laten zowel de prijsontwikkelingen zien van je eigen shop als de prijsontwikkelingen van de concurrent. Vanaf het moment dat we je site scannen onthouden we deze gegevens en na verloop van tijd kun jij hiervan een geschiedenis zien en mogelijk hierop sturen. Het is verstandig deze gegevens goed te analyseren en mogelijk de gegevens te vergelijken met Google Analytics en Google Data Studio. Je kunt dan mogelijk sturen op voorraad, prijs en verkoop van items.

Op dit moment monitoren we Beslist, Google Shopping en Bol.com. Met deze 3 websites pakken we de 3 grootste vergelijkers van Nederland. Monitoren betekent dat we op deze sites zoeken naar prijzen. Met de EAN-nummers, de producten van jouw site, zoeken we naar overeenkomende producten en verzamelen alle prijzen. Deze prijzen bewaren we allemaal en geven in het systeem aan wie het goedkoopste is. De tool van SlimstePrijs zal aan de hand van de opgegeven marges een prijs bepalen voor jouw product. Nooit onder je inkoopprijs, altijd met een bepaalde minimum marge en voor zover dan mogelijk is altijd iets onder je concurrent.

SlimstePrijs is gek op nieuwe uitdagingen en voor maatwerk ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Zit je met een bepaalde vraag en weet je niet of het mogelijk is? Leg het ons voor, ook al is het iets wat vrij ver van SlimstePrijs af lijkt te staan. Als we jou kunnen helpen en het systeem daarmee completer kunnen maken, ook voor andere klanten, dan doen we dat graag.

Jazeker, bij SlimstePrijs kan je op de site inloggen en daar alle producten van jouw site bekijken. Alles kan je daar inzien en filteren of zoeken naar bepaalde producten. Je kunt een CSV-bestand downloaden van de producten die jij op dat moment wilt hebben. Je kunt het CSV-bestand uploaden in jouw site of handmatig aanpassingen doen.

Ten eerste gaat het je veel tijd besparen doordat je zelf niet meer opzoek hoeft naar de prijs van de dag en dit moet verwerken in eindeloos lange Excelsheets. Verder zullen veel prijzen omhoog kunnen wat direct extra winst zal betekenen. De prijzentool geeft je ook een volledig overzicht van je concurrentie wat erg interessant is en waar jij op kunt sturen.

Neem contact met ons op en wij regelen de rest. We hebben een aantal gegevens van je nodig en daar zullen we je mee helpen. Daarna koppelen wij het systeem via API. Hier hoef je zelf niets aan te doen en uiteraard bespreken we de stappen die we zetten en gebeurt er niets zonder dat jij dit wilt. Wees ook niet bang dat we zomaar prijzen gaan aanpassen, we stellen alles in en gaan pas van start wanneer jij GO zegt.

Dynamic Pricing

Antwoord niet gevonden?

Neem dan contact met ons op en we helpen je verder!

× Hoe kan ik je helpen?