Voeg je header hier toe

Dynamic Pricing voor Google Shopping

Met onze Dynamic Pricing heb je altijd de Slimste Prijs!

Heb je door het handmatig aanpassen van prijzen geen tijd meer om jouw producten te optimaliseren? Bij de SlimstePrijs bieden we Dynamic Pricing voor Google Shopping aan. Jouw prijzen worden zo automatisch aangepast zodat jij weer tijd hebt voor jouw bedrijf.

20% hogere marge

Het verhogen van je marge is erg eenvoudig met onze software

35% meer omzet

Meer omzet door het bieden van de laagste en beste prijs!

20% hogere prijzen

15 tot 25% van je producten in prijs omhoog

100% meer inzicht

Meer inzicht in je concurrentie om de juiste keuzes te maken

Efficiënt optimaliseren met Dynamic Pricing voor Google Shopping

Google streeft er altijd naar om de meest relevante resultaten voor de gebruiker te leveren. Dat de meeste gebruikers zoeken op basis van prijs, is een feit. Verkopers op Google Shopping moeten daarom altijd de prijzen in de gaten houden om mogelijke prijswijzigingen van concurrenten snel op te sporen en daarop te reageren. De productadvertenties verschijnen bij Google Shopping in een klein vakje naast de normale zoekresultaten. Gebruikers ontvangen dus al een kleine productselectie in de vorm van advertenties tijdens het zoeken. Om succesvol te zijn bij het verkopen op Google Shopping, is het aanbieden van de juiste prijs dus ontzettend belangrijk.

Als de prijs te hoog is vastgesteld, wendt de potentiële klant zich tot de concurrentie. Als je jouw producten voor een te lage prijs aanbiedt, kunnen zijn eigen kosten op de lange termijn niet meer worden gedekt. Het doel moet altijd zijn om precies de prijs te bepalen die door hogere verkopen of marges maximale winst genereert. Daarbij kan de Dynamic Pricing tool voor Google Shopping jou bij helpen.

Geen opstartkosten

Gratis eerste scan

Maandelijks opzegbaar

Geen belasting server

Google/Bol.com/ Beslist.nl

Stel je eigen marges

Het voordeel van geautomatiseerd prijzen aanpassen

  • De Dynamic Pricing software voor Google Shopping herkent prijswijzigingen in de markt en kan hier direct op reageren
  • Jouw eigen prijsstrategie die perfect is afgestemd op jouw productassortiment en concurrentie
  • Je bespaart enorm veel tijd doordat je niet handmatig prijzen hoeft aan te passen en controleren

Automatisch concurreren met Dynamic Pricing tool voor Google Shopping

Het handmatig volgen van de prijzen van concurrenten is tijdrovend en helemaal niet effectief. Het kost niet alleen veel tijd, het is ook heel goed mogelijk om fouten te maken. Dynamic Pricing voor Google Shopping is dus veel effectiever en veiliger. Onze Dynamic Pricing software geeft jou als verkoper op Google Shopping de mogelijkheid om te groeien, jouw prijsstrategieën te optimaliseren en de winstmarges te maximaliseren. Wij nemen jouw werk uit handen zodat jij weer alle tijd hebt voor het verkopen van jouw product.

Dynamic Pricing kan jou ontzorgen als:

Je marge verliest dankzij te lage prijzen

Je klanten verliest dankzij te hoge prijzen

Door hogere verkopen en marges maximale winst

Snel reageren op prijswijzigingen is een must als bedrijf in de eCommerce. Als je er te lang over doet, ben je je tijd en geld kwijt. Andere bedrijven controleren constant wat hun concurrenten doen en ook jij kan daarmee niet achterblijven. Het voordeel van de Dynamic Pricing software voor Google Shopping van SlimstePrijs is dat je zelf jouw eigen regels en daarmee strategie kunt bepalen.

Jouw strategie wordt perfect afgestemd op jouw productassortiment en concurrentie. Door deze informatie te gebruiken krijg je de mogelijkheid om concurrerende dynamische prijzen binnen Google Shopping vast te stellen en hogere verkopen te behalen.

Met de Dynamic Pricing tool voor Google Shopping inspelen op marktkansen

Dynamic Pricing voor Google Shopping is dé manier om online succes te behalen. De Google Shopping Repricer neemt het aanpassen van prijzen van je over en helpt je zo jouw omzet en marges te verhogen. Zo weet jij zeker dat je geen verkoopkansen misloopt.

Je hebt bij ons de keuze uit pakketten van producten tot 1.000 stuks, tot 7.500 stuks en tot 25.000 producten. Je kunt kiezen uit maandelijks scannen, wekelijks scannen en dagelijks scannen.

Al deze mogelijkheden bieden wij aan voor aantrekkelijke en duidelijke prijzen. Bij ons vind je geen kleine letters. Wil je jouw abonnement aanpassen? Je kunt het abonnement op elk moment upgraden, downgraden, pauzeren en stoppen. Heb je meer producten of staat er geen geschikt pakket voor je bij? Laat het ons weten dan maken wij graag een offerte op maat.


× Hoe kan ik je helpen?