Voeg je header hier toe

Repricer voor Bol.com

Met onze Repricer heb je altijd de Slimste Prijs!

Pas je tot op heden nog handmatig de prijzen van jouw producten aan? Dan heeft SlimstePrijs voor jou dé oplossing om tijd te besparen. Met de Repricer voor Bol.com worden prijswijzigingen geautomatiseerd en kun je direct reageren op de markt.

bol.com

20% hogere marge

Het verhogen van je marge is erg eenvoudig met onze software

35% meer omzet

Meer omzet door het bieden van de laagste en beste prijs!

20% hogere prijzen

15 tot 25% van je producten in prijs omhoog

100% meer inzicht

Meer inzicht in je concurrentie om de juiste keuzes te maken

Hoe je met Repricing voor Bol.com de concurrentie verslaat

Bol.com is de grootste online marketplace van Nederland en België. Voor jou als verkoper biedt dit enorme kansen. Op Bol.com kun je namelijk veel nieuwe klanten bereiken en zo jouw winst en omzet aanzienlijk verhogen. Toch komt daar ook bij kijken dat veranderingen binnen online marktplaatsen snel kunnen gaan. Jouw eigen prijzen dagelijks handmatig aanpassen naar aanleiding van prijsveranderingen van de concurrent en nieuwe marktkansen neemt veel tijd in beslag.

Snel reageren op prijswijzigingen is een must in eCommerce. Om die reden bieden wij van SlimstePrijs een Repricer voor Bol.com aan. Hiermee worden prijswijzigingen geautomatiseerd op basis van de door jou vooraf ingestelde wensen. De Repricing tool controleert automatisch jouw concurrentie op Bol.com en geeft je volledig inzicht in al hun prijswijzigingen. Hierdoor kun jij altijd de beste prijs aanbieden. Dit verhoogt de kans op het krijgen en behouden van het koopblok op Bol.com.

De voordelen van een Repricer voor Bol.com

  • Om meer kans te krijgen op het koopblok hoef je niet langer prijzen handmatig aan te passen
  • Je kunt alle prijswijzigingen en concurrenten eenvoudig volgen op jouw eigen dashboard
  • De Repricer software helpt de winst van je bedrijf op Bol.com te vergroten

Geen opstartkosten

Gratis eerste scan

Maandelijks opzegbaar

Geen belasting server

Google/Bol.com/ Beslist.nl

Stel je eigen marges

Met de Repricer tool voor Bol.com win jij het koopblok

Als er van het product dat jij aanbiedt meerdere aanbieders zijn, wordt door Bol.com bekeken wie het beste aanbod heeft. De beste prijs wordt beloond met het koopblok. Met het koopblok sta je met jouw aanbod bovenaan wanneer er gezocht wordt naar dit product. De prijs van een product is één van de belangrijkste factoren bij het behalen van het koopblok bij Bol.com.

De Repricer voor Bol.com van SlimstePrijs past je productprijzen aan op basis van de door jou ingestelde regels en de prijzen die je concurrenten vragen voor het product dat je aanbiedt. Repricing vergroot de kans op het koopblok, doordat je met een scherpere prijs een beter aanbod maakt voor de consument. Heb je het koopblok behaald, dan heb je doorgaans ook de order binnen.

Repricing zorgt ervoor dat je met het instellen van regels zelf een strategie kan maken waardoor je bijvoorbeeld kan focussen op het behalen van het koopblok. Indien je het koopblok gewonnen hebt zorgt de Repricer ervoor dat de prijzen op Bol.com automatisch verhoogd worden om meer marge te maken. Met de Bol.com Repricer kan je diversen regels instellen die ervoor zorgen dat je meer marge maakt. Zo geef je jouw verkoopresultaten gegarandeerd een boost!

Prijssterren op Bol.com

Met de Bol.com prijssterren kun je snel zien of je een goede verkoopprijs hebt ingesteld. De sterren geven aan of je prijs concurrerend is in vergelijking met andere verkopers. De Repricer software van SlimstePrijs laat op Bol.com zien hoe jouw producten zijn geprijsd ten opzichte van de markt.

Direct reageren met Repricing voor Bol.com

Als je zeker wilt weten dat het met jouw prijs wel goed zit, is een Repricing tool voor Bol.com onmisbaar. Is jouw concurrent uitverkocht? De Bol.com Repricer ziet dit meteen en stelt jouw prijs in op de ideale verkoopprijs. Je stelt vooraf jouw ideale verkoopprijs in en de Repricing software doet de rest. Daarnaast kun je soms ook meer vragen voor je producten dan je denkt. Verhogen de concurrent haar prijs? Dan is het voor jou misschien ook wel het moment om te verhogen.

Verkoopblok Bol.com

Automatisch prijzen verhogen en verlagen

Wil je een goede prijsstrategie hanteren op Bol.com, dan hoort daar een Repricer bij die je volledig kunt instellen op jouw wensen. Je kunt zelf bepalen of je jouw volledige assortiment wilt laten repricen of dat je regels per productgroep instelt. Deze vooraf ingestelde regels kun je gebruiken om concurrenten op basis van prijs of het beste aanbod te verslaan. Daarnaast kun je ook zelf kiezen met welke andere aanbieders je wilt concurreren. Door jouw prijzen automatisch te laten aanpassen worden je uren aan prijsaanpassingen en monitoring bespaart.

  1. Jij bent in control en bepaalt zelf welke producten je wilt repricen
  2. De juiste prijs wordt berekend op basis van jouw ingestelde minimum en maximumprijzen
  3. De prijs wordt automatisch aangepast op Bol.com
  4. Je wint het koopblok en maakt meer omzet

Geen omzet meer verliezen op Bol.com?

Wil jij ook geautomatiseerd je prijzen aanpassen op bol.com? Dan is de Repricer voor Bol.com van SlimstePrijs iets voor jou. Wij kunnen jouw volledig ontzorgen en automatische prijschecks doen op jouw assortiment. Hierdoor hoef jij nooit meer zelf prijzen aan te passen en kun jij je richten op belangrijkere zaken. Je kunt kiezen uit maandelijks scannen, wekelijks scannen en dagelijks scannen.

Bij SlimstePrijs vind je geen kleine letters en kunnen aanpassing altijd gemakkelijk worden doorgevoerd. Omdat wij in onze software geloven, rekenen wij geen opstartkosten of andere verborgen kosten. Ben je niet tevreden? Dan kun je het abonnement op elk moment upgraden, downgraden, pauzeren of stoppen, dat vinden wij wel zo eerlijk.

× Hoe kan ik je helpen?