Het team van Slimsteprijs

Over ons

SlimstePrijs is ontstaan uit behoefte aan automatisch prijzen en inzicht in concurrentie voor onze eigen webshop met 100.000 artikelen. We liepen continu tegen het probleem aan dat handmatig prijzen ontzettend veel tijd kost en concurrentie altijd een stap voor leek te zijn. 

Ewold Kok, bedenker en oprichter van SlimstePrijs heeft met zijn jarenlange ervaring als programmeur dit probleem opgepakt en hier zeer uitgebreide software voor geschreven. Na maanden programmeren, testen en bijstellen hebben we het systeem live gezet op onze eigen webshop en waren zeer enthousiast over de resultaten. 

Wie had verwacht dat we producten onder onze inkoopprijs aan het verkopen waren en met 25% van de producten in prijs konden stijgen en nog steeds de goedkoopste zouden zijn.

Het enthousiasme hebben we nog elke dag en zijn inmiddels met een klein team elke dag bezig SlimstePrijs beter en completer te maken.

We krijgen veel positieve reacties van klanten en uitdagende vragen. Door de vragen van klanten maken wij wekelijks het systeem uitgebreider, complexer en makkelijker bedienbaar voor de gebruiker.

Laptop pakketten

Ons hele team is gevestigd in Nederland en daar zijn we trots op. Waar veel concurrenten vaak in verschillende landen zitten, vinden wij het krachtig om de Nederlandse markt te bedienen met een Nederlands team. Er spelen in de opstartfase bij klanten vaak veel vragen en het is dan fijn om bij zo’n klant op bezoek te gaan, de mensen leren kennen en rustig uit te leggen hoe het werkt of zou kunnen werken. Doordat de lijnen kort zijn kunnen we vaak heel snel schakelen als er specifieke vragen zijn.

We bouwen aan steeds meer koppelingen voor verschillende CMS- en voorraadsystemen en hebben onlangs een koppeling gemaakt uitsluitend voor Bol.com. Daar was vraag naar omdat veel shopeigenaren Bol.com als 2e verkoopplatform hebben en daar vaak andere prijzen gehanteerd worden dan op de eigen site in verband met verzendkosten. SlimstePrijs kan daardoor single op Bol.com draaien.

Logo SlimstePrijs 2 Checker
dynamicpricing bol.com
dynamicpricing beslist.nl
Google shopping logo 2
× Hoe kan ik je helpen?