Wat is een Product Feed?

Wat is een Product Feed?

Om de Dynamic Pricing software van SlimstePrijs werkend te krijgen op jouw site, hebben we een product feed nodig. Dit is een bestand waarin alle producten van jouw webshop staan met de daarbij behorende informatie per product. Dit kan bijvoorbeeld een Excel bestand zijn waarbij per regel een product is opgesplitst in productnaam, EAN-code, prijs, beschrijving etc. Als je bijvoorbeeld wilt adverteren op internet zal altijd een product feed worden opgevraagd. Google Shopping is een voorbeeld van een site die om deze feed zal vragen.

Heb je al een Product Feed?

Heb je een product feed? Vul dan de link naar de feed in op de pagina ‘instellingen’ in nadat je op onze site een account hebt aangemaakt. Aan de hand van deze feed weten wij welke producten je verkoopt. We maken vervolgens een scan van deze producten en je zult snel de eerste resultaten zien. Alleen wij kunnen de feed lezen, we kunnen geen wijzigingen op jouw site aanbrengen, daar hebben wij andere informatie voor nodig, dat volgt later.

Repricer
Creative male employer does remote work in cafe interior, dressed casually, downloads files from int

Product Feed Plugin

Als je geen product feed hebt kan je deze verkrijgen door een plugin op je site te installeren. Welk programma je ook gebruikt, met elk webshop pakket kan je van jouw webshop een product feed aanmaken.

Dit doe je als volgt:

Lukt het je niet? Vraag je webshop bouwer, hij heeft dit in enkele minuten voor je geregeld. Onze hulp nodig? Neem contact met ons op!

Logo SlimstePrijs 2 Checker
dynamicpricing bol.com
dynamicpricing beslist.nl
Google shopping logo 2
× Hoe kan ik je helpen?