Voeg je header hier toe

Repricer voor Lightspeed

Met onze Repricer heb je altijd de Slimste Prijs!

Ben je het zat om prijswijzigingen handmatig door te voeren? De prijs van vandaag is niet de prijs van morgen en dat neemt veel tijd in beslag. Door middel van de Repricer voor Lightspeed wordt jou veel werk bespaart en kun jij je bezig houden met de groei van jouw bedrijf.

20% hogere marge

Het verhogen van je marge is erg eenvoudig met onze software

35% meer omzet

Meer omzet door het bieden van de laagste en beste prijs!

20% hogere prijzen

15 tot 25% van je producten in prijs omhoog

100% meer inzicht

Meer inzicht in je concurrentie om de juiste keuzes te maken

Waarom jij met de Repricer voor Lightspeed wilt werken

Alle bedrijven in de Ecommerce hebben concurrenten, of ze nu groot of klein zijn. Elke dag kunnen er nieuwe concurrenten bijkomen, naast degene die je al hebt. Om de prijs van producten te wijzigen, moet je ook de productprijzen van concurrenten blijvend controleren. Dit handmatig bijhouden lijkt vaak een onmogelijke taak. Je kunt het wel blijven doen, maar concurrentie is je vaak al een stap voor. Door middel van de automatische Repricing voor Lightspeed kun je zelf ingestelde regels jouw sales en marge verhogen.

  • 24/7 inzage in de prijzen en strategie van je concurrent
  • Je bespaart kostbare tijd die je weer in jouw bedrijf kunt investeren
  • Met eigen ingestelde regels jouw marge en omzet verhogen

Met onze dynamic pricing module en aan de hand van de ingestelde marges heb je altijd de juiste prijs in jouw Lightspeed webshop staan. Het aanbieden van de juiste prijs lijkt belangrijker dan ooit. Toch is het niet bij te houden wanneer je elke dag, week of maand alle prijzen van je concurrent moet controleren. De automatische Repricer van de Slimsteprijs neemt dit voor je uit handen. Hierdoor kun jij je volledig focussen op de groei van jouw business.

Geen opstartkosten

Gratis eerste scan

Maandelijks opzegbaar

Geen belasting server

Google/Bol.com/ Beslist.nl

Stel je eigen marges

Volledig ontzorgt met Repricing voor Lightspeed

Met de Repricer software voor Lightspeed van de SlimstePrijs monitor en scan je al jouw concurrenten op hun prijs. De verzamelde data synchroniseer je naar jouw Lightspeed omgeving, waardoor je alle prijzen automatisch kunt aanpassen op de ontwikkelingen van je concurrent. De koppeling tussen jouw Lightspeed omgeving en onze Repricer software wordt gelegd middels een API. Met deze API kan onze software met jouw Lightspeed omgeving ‘communiceren’ en automatisch te werk gaan. Zo neemt de Repricer voor Lightspeed jouw werk uit handen en kun je je tijd te investeren in andere taken in het bedrijf en groei te realiseren.

Direct aan de slag met jouw Lightspeed koppeling

Lightspeed is groot als het gaat over de standaard webcommerce pakketten. Van alle webshops in Nederland draait een groot deel op Lightspeed. Hierdoor hebben onze ontwikkelaars veel ervaring om onze software te koppelen met jouw Lightspeed omgeving. De koppeling wordt gelegd door middel van een API. Een API maakt communicatie en het uitwisselen van informatie mogelijk tussen verschillende (software) systemen. Mocht je de kennis niet in huis hebben of weet je niet hoe dit werkt, wij kunnen dit voor je regelen.

Hoe je jouw winst en omzet kunt verhogen

Vaak krijgen wij van klanten te horen dat ze bang zijn dan er minder winst wordt gemaakt doordat je jouw prijzen gaat aanpassen op de concurrent. Men denkt dat de prijs alleen maar naar beneden wordt gezet, maar dit is niet waar. Onze dynamic pricing software voor Lightspeed scant de producten van je concurrent en stelt de prijs omhoog of omlaag waar nodig. Gemiddeld zien we dan ook dat de prijzen van onze klanten tussen de 15% en 25% omhoog gaan. Dit houdt in dat retailers zijn prijzen vaak voor een te lage prijs aanbieden.

Met de SlimstePrijs kun je dit heel gemakkelijk voorkomen. Het is mogelijk om in onze Repricer software voor Lightspeed een regel aan te maken dat je bijvoorbeeld 5% onder de goedkoopste prijs je product wilt aanbieden. Is de laagste prijs bijvoorbeeld €100,- en jouw prijs is €80,-, dan stelt onze software de prijs naar €95,- waardoor je €15,- meer marge hebt op je producten.

Repricing software voor lightspeed

Repricing kan jou ontzorgen als:

Je marge verliest dankzij te lage prijzen

Je klanten verliest dankzij te hoge prijzen

Haal het meeste uit je bedrijf met onze Repricer voor Lightspeed

Bij de SlimstePrijs vinden we transparantie en eerlijkheid het belangrijkste. Daarom vind je bij ons geen kleine letters en zijn aanpassingen gemakkelijk door te voeren. Omdat wij in onze software geloven, rekenen wij geen opstartkosten of andere verborgen kosten. Wanneer je niet tevreden bent kun je het abonnement op elk moment upgraden, downgraden, pauzeren of stoppen, dit vinden wij wel zo eerlijk.

Wij hanteren verschillende pakketten op basis van het aantal producten in jouw webshop en hoe vaak je jouw concurrenten wilt scannen. Het is mogelijk om pakketten aan te schaffen voor webshops tot 1.000 producten, tot 7.500 producten en tot 25.000 producten. Daarnaast kun je de periode kiezen dat je de producten wilt scannen. Je kunt kiezen uit maandelijks scannen, wekelijks scannen en dagelijks scannen. Heb je meer producten of staat er geen geschikt pakket voor je bij? Laat het ons weten dan maken wij graag een offerte op maat.

Draait jouw webshop op Lightspeed? Dan kun je gemakkelijk en snel je marges en omzet verhogen met onze dynamic pricing software voor Lightspeed. Je stelt alle marges zelf in, dus je hebt totale controle over de prijs die je wilt aanbieden op het internet. Met deze ontwikkeling ontzorgen wij je van handmatige taken, waardoor je meer tijd hebt om je onderneming te laten groeien.

× Hoe kan ik je helpen?