Repricer abonnement prijzen en tarieven

Onze prijzen

Onze prijzen

Krijg toegang tot een schat aan informatie met de beste prijzenmonitor. Zonder opstartkosten of andere verborgen kosten.
Je kunt het abonnement op elk moment upgraden, downgraden, pauzeren of stoppen.
Zit jouw pakket er niet tussen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat kost de vergelijkingssoftware van SlimstePrijs?

SlimstePrijs heeft verschillende pakketten op basis van het aantal producten in jouw webshop. De kosten zijn per maand (excl. btw). Het terugverdienen hiervan is in de meeste gevallen erg eenvoudig. Bij veel klanten zien we dat een groot deel van het assortiment te goedkoop wordt aangeboden. Door hiervan de prijzen te verhogen tot net iets onder de concurrentie verdien je de kosten voor het gebruik van de software snel terug. Een deel van het assortiment kan misschien iets zakken in prijs waardoor je de goedkoopste bent en daardoor meer verkoopt. Je omzet zal stijgen en massa is kassa.

Maatwerk

Heb je een grote webshop met veel meer producten, dan is dat ook zeker mogelijk. We maken graag een offerte op maat. Wil je een ander systeem koppelen aan SlimstePrijs? Dat is in veel gevallen ook mogelijk. Onze programmeurs kunnen vrijwel elk voorraad- of CMS-systeem koppelen.

Ben je geïnteresseerd in het systeem, maar mis je bepaalde functies? Laat het ons weten, we houden van uitdagingen!

De prijzen

De prijzen zijn opgebouwd uit bepaalde stappen. De pakketten zijn opgebouwd uit producten tot 1.000, 7.500 en 25.000. Daarnaast kun je kiezen hoe vaak je wilt dat de vergelijkingssoftware zijn werk wilt laten doen. Zit je in een nichemarkt waar weinig concurrentie is? Dan zou je het abonnement kunnen kiezen waarbij de prijzen 1 keer per maand worden gecheckt. Zit je in een sterk concurrerende markt waarbij de concurrent iedere dag prijzen aanpast, dan raden we aan om de producten 1 keer per dag te laten scannen. Op deze manier heb je op elk moment de slimste prijs.

× Hoe kan ik je helpen?