Configuratie API keys instellingen Magento 2

API keys aanmaken in Magento 2

Om Magento 2 te kunnen koppelen aan SlimstePrijs hebben we API keys nodig van Magento 2. API keys zijn inloggegevens voor onze integratie, waarmee wij verbinding kunnen maken. Als wij de API key en secret key van je ontvangen kan het account van SlimstePrijs aangemaakt worden en lopen je producten automatisch in en kun je beginnen met dynamic pricing

Magento Logo

Stap 1 API keys aanmaken in Magento 2

Ga naar het Magento 2 dashboard en klik daar op ‘System‘.

API Keys Magento 2 Stap 1

Stap 2

Klik vervolgens onder Extensions op ‘Integrations‘.

API Keys Magento 2 Stap 2

Stap 3

Klik dan op ‘Add New Integration‘.

API Keys Magento 2 Stap 3

Stap 4

Hier kan je de algemene gegevens van de API invoeren. Voor de koppeling met SlimstePrijs hoef je niet alles in te voeren. Wij kunnen het af met slechts een deel van de beschikbare mogelijkheden. 

De gegevens zijn:

– Naam: SlimstePrijs
– E-mail: info@slimsteprijs.nl
– Your Password: (Je eigen admin wachtwoord van Magento. Dit wachtwoord wordt nooit met SlimstePrijs gedeeld) 

De overige velden in dit scherm kun je leeg laten. Klik nu op ‘API’.

API Keys Magento 2 Stap 4

Stap 5

Hier kun je instellen welke gegevens je met ons deelt. SlimstePrijs heeft slechts een beperkt deel van de gegevens nodig om een goede koppeling te kunnen maken. Klik op ‘Catalog’ en als het goed is wordt alles eronder automatisch geselecteerd tot en met ‘Import/Export Data’. Meer gegeven hoef je niet met ons te delen. Klik vervolgens op de knop ‘Save‘.

API Keys Magento 2 Stap 5

Stap 6

Je komt nu weer terug op de integratie overzicht pagina. Het laatste wat je moet doen is de nieuwe integratie activeren. Dit doe je door op ‘Activate’ te klikken.

API Keys Magento 2 Stap 6

Stap 7

Na het activeren krijg je een bevestigingsscherm waarmee je bevestigd dat je ‘SlimstePrijs’ toegang wil geven. Klik op de knop ‘Allow‘ om de API actief te maken.  

API Keys Magento 2 Stap 7

Stap 8

Je ontvangt nu de API gegevens die je nodig hebt om de koppeling bij ons te activeren. Hiervan heb je het Access Token en Access Token Secret nodig. Kopieer de tokens en stuur deze per mail naar ons toe. Wij zullen vervolgens de koppeling voor je in orde maken. 

API Keys Magento 2 Stap 8
Logo SlimstePrijs 2 Checker
dynamicpricing bol.com
dynamicpricing beslist.nl
Google shopping logo 2
× Hoe kan ik je helpen?