Voeg je header hier toe

Repricer voor ShopWare

Met onze Repricer heb je altijd de Slimste Prijs!

Het dagelijks aanpassen van prijzen binnen ShopWare neemt veel tijd in beslag en een menselijke fout is snel gemaakt. Door middel van onze Repricer voor ShopWare worden prijzen automatisch aangepast aan de hand van jouw eigen ingestelde regels.

20% hogere marge

Het verhogen van je marge is erg eenvoudig met onze software

35% meer omzet

Meer omzet door het bieden van de laagste en beste prijs!

20% hogere prijzen

15 tot 25% van je producten in prijs omhoog

100% meer inzicht

Meer inzicht in je concurrentie om de juiste keuzes te maken

Tijd en kosten besparen met de Repricer voor ShopWare

Merk je dat je door het handmatig doorvoeren van prijzen geen tijd over hebt voor het verbeteren van jouw bedrijf en product? Door middel van automatische Repricing voor ShopWare weet je altijd wat de beste verkoopprijs is. Je neemt het risico op menselijke fouten weg en bereikt een optimale marge, ook wanneer de concurrenten uitverkocht zijn of de prijzen verhogen.

  • Altijd de juiste prijs met de Repricer voor ShopWare
  • Altijd actueel inzicht in de prijzen van concurrenten
  • Je neemt het risico op menselijke fouten weg en bereikt een optimale marge

Snel en eenvoudig gekoppeld aan jouw systeem

SlimstePrijs kan koppelen met vrijwel elk systeem middels een API. Of je nu werkt met je eigen software, een open source platform of een voorraadsysteem, wij kunnen de systemen koppelen en hebben al ruim ervaring met verschillende systemen.

Wij hebben de koppeling met ShopWare en koppelen deze middels een API. Weet je niet hoe dit werkt dan regelen wij dit voor je. Ons werk is jou ontzorgen zodat jij bezig kunt met belangrijke dingen die niet automatisch kunnen. Je kunt op de pagina product feed lezen hoe je een product feed kunt aanmaken.

Geen opstartkosten

Gratis eerste scan

Maandelijks opzegbaar

Geen belasting server

Google/Bol.com/ Beslist.nl

Stel je eigen marges

Wij monitoren de prijzen van jouw concurrenten

De ShopWare Repricer controleert wat de laagste prijs is van de producten van jouw concurrentie en verandert de prijs van het product in de laagste prijs, zonder lager te gaan dan de ingestelde minimumprijs. Aan de andere kant, heb je altijd maximale marge omdat je prijs ook naar boven wordt aangepast wanneer een concurrent veel duurder is. Verlies je omzet aan de concurrentie en kun je prijzen niet snel genoeg aanpassen? Dan is dynamic pricing voor ShopWare in dit geval de slimste prijs.

Jouw prijsstrategie automatisch geregeld

  1. De prijzen van de aangeboden producten onmiddellijk automatisch aanpassen aan de marktprijzen om het verkoopvolume te maximaliseren en het winstniveau te behouden
  2. Inzicht krijgen in de prijzen van concurrenten en zo voorop lopen in de markt
  3. Tegelijkertijd heb je door het instellen van eigen regels en minimale en maximale prijs wel controle over je prijsstrategie

Europees Artikel Nummer

SlimstePrijs en ShopWare werken beide op EAN-codes, dit zijn specifieke productnummers zodat altijd dezelfde producten worden vergeleken. Vrijwel elk product in de wereld heeft een EAN-code en veel webshops hebben dit ook verwerkt in hun systeem. Als je dit niet hebt zou je dit kunnen toevoegen. Verkoop je unieke producten? Dan zit daar waarschijnlijk geen EAN-code op en kan SlimstePrijs geen check voor je doen.

Repricer

Repricing kan jou ontzorgen als:

Je marge verliest dankzij te lage prijzen

Je klanten verliest dankzij te hoge prijzen

Laat jouw business groeien met de Repricer voor ShopWare

Draait jouw webshop op ShopWare? Met de dynamic pricing software kun je eenvoudig en snel jouw marges én omzet verhogen. Doordat je de marges zelf instelt, heb je altijd controle over de prijs die jij wilt aanbieden. Door middel van de Repricer kun je een hoop werk besparen en tijd investeren in de groei van jouw bedrijf.

Bij de SlimstePrijs werken we met verschillende pakketten op basis van hoe vaak je jouw concurrenten wilt scannen en hoeveel producten jouw webshop bevat. Hierbij kun je denken aan pakketten van 1.000 producten, tot 7.500 producten en tot 25.000 producten. Je kunt daarnaast ook zelf bepalen in welke periode je de producten wil laten scannen. Kies uit een maandelijkse scan, wekelijkse scan of dagelijkse scan. Heb je meer producten of staat er geen geschikt pakket voor je bij? Laat het ons weten dan maken wij graag een offerte op maat.

Wij vinden transparantie en eerlijkheid het belangrijkste. Je vind bij ons dus geen kleine letters en zijn aanpassingen gemakkelijk door te voeren. Omdat wij in onze software geloven, rekenen wij geen opstartkosten of andere verborgen kosten. Wanneer je niet tevreden bent kun je het abonnement op elk moment upgraden, downgraden, pauzeren of stoppen. Wel zo eerlijk.

× Hoe kan ik je helpen?