Voeg je header hier toe

De beste Repricer software 2023

Met onze Repricer heb je altijd de Slimste Prijs!

Ben je veel tijd kwijt aan het aanpassen van de prijzen op jouw webshop? Met de Repricer software worden prijzen automatisch aangepast waardoor jij de concurrentie een stap voor bent en meer winst uit je onderneming kunt halen.

20% hogere marge

Het verhogen van je marge is erg eenvoudig met onze software

35% meer omzet

Meer omzet door het bieden van de laagste en beste prijs!

20% hogere prijzen

15 tot 25% van je producten in prijs omhoog

100% meer inzicht

Meer inzicht in je concurrentie om de juiste keuzes te maken

Waarom werken met een Repricer?

Op het internet is de prijs van vandaag niet de prijs van morgen. Het bijhouden van de prijzen van concurrentie en op basis daarvan jouw eigen prijzen aanpassen kost dan veel tijd en moeite. SlimstePrijs biedt een dynamische prijsstelling aan om jouw prijzen automatisch aan te passen op de vraag en het aanbod van de markt. Hoe kan onze Repricer software jou helpen geen omzet meer te verliezen?

  • Concurreer automatisch met jouw verkoopprijs
  • Met een Repricer heb je altijd inzicht in je concurrentie
  • De mogelijkheid om specifieke concurrenten te scannen
  • Je houdt zelf de controle door je eigen Reprice regels in te stellen
  • Je verspilt geen tijd aan het zelf aanpassen en monitoren van prijzen

Wanneer jij jouw prijzen handmatig gaat aanpassen dan ben je veel tijd en energie kwijt, die je veel beter in het verbeteren van jouw product kunt stoppen. Om jou dit werk uit handen te nemen, heeft de SlimstePrijs een krachtige en betrouwbare Repricer ontwikkeld. Deze Repricer houdt de prijzen op het internet nauw in de gaten en past de prijs aan waar nodig. Tegelijkertijd heb je door het instellen van eigen regels en een minimale en maximale prijs altijd controle over jouw prijsstrategie.

Geen opstartkosten

Gratis eerste scan

Maandelijks opzegbaar

Geen belasting server

Google/Bol.com/ Beslist.nl

Stel je eigen marges

Beter rendement met onze Repricing software

De Repricer software van de Slimste Prijs werkt op een algoritme waarmee je het koopblok wint. De Repricer houdt de prijzen van jouw concurrenten in de gaten en past de prijzen aan waar dit nodig is. Deze prijzen worden aangepast volgens jouw regels en de prijsveranderingen van jouw concurrent. Door de minimale marge vooraf in te stellen, heb je altijd jouw minimale marge bij een verkocht artikel.

Jij hebt alles in controle en bepaalt zelf welke producten in aanmerking komen voor prijsveranderingen en tegen welke marge. Zakt de concurrent in prijs, dan past onze Repricer jouw product prijs automatisch aan. Gaat de prijs van de concurrent omhoog? Dan past de pricer de prijs naar boven aan. Hierdoor verlies je geen klanten en haal je het maximale rendement uit jouw aanbod.

Repricing kan jou ontzorgen als:

Je marge verliest dankzij te lage prijzen

Je klanten verliest dankzij te hoge prijzen

Een repricing tool voor verschillende kanalen

Online ondernemers bieden hun producten steeds vaker aan op verschillende verkoopkanalen. Ze hebben een eigen webshop, maar daarnaast verkopen ze hun product ook op kanalen zoals Bol.com, Amazon of Marktplaats.

Elk kanaal heeft zijn eigen commissies en prijsinstellingen, waardoor jouw prijs hier op aangepast moet worden. Bol.com bijvoorbeeld betaalt de klant geen verzendkosten en je moet een deel van de verkoopprijs afstaan aan Bol.com. Het is dus belangrijk dat je hier rekening mee houdt bij het bepalen van de prijs op Bol.com.

Met de Repricer tool van SlimstePrijs kun je gemakkelijk de juiste prijzen instellen, waardoor wij elke dag een automatische prijscheck doen op jouw assortiment. In onze software geef je aan welke marge je minimaal wilt hebben, waardoor je nooit met verlies verkoopt en krijg je advies op jouw ingegeven data.

Repricer

Wij hebben voor elke webshop of voorraadsysteem een koppeling

Staat jou systeem er niet tussen? Neem contact op, dan maken wij kosteloos een koppeling.

Met repricing win jij het verkoopblok

Wie op marktplaatsen als Bol.com of Amazon verkoopt, weet ook dat er ontzettend veel concurrentie is. Om veel winst te kunnen maken op deze platformen is het belangrijk om het ‘koopblok’ te winnen. Wanneer je het koopblok hebt, ben jij de verkoper die de beste score heeft om het product te verkopen. Dit betekent dat jij veel meer zal verkopen en daarmee een hogere omzet zal behalen.

Een van de belangrijkste factoren die bepaalt of je in het koopblok komt is de prijs. Hierdoor is het dus belangrijk om jouw prijzen dynamisch aan te passen op die van je concurrenten. Dit is tijdrovend werk en is handmatig nauwelijks te doen. De Repricer software van de SlimstePrijs is hiervoor de ideale oplossing. Wij scannen alle prijzen van je concurrenten en aan hand van jouw ingestelde regels passen wij de prijzen daar op aan.

De Repricing software van SlimstePrijs voor jouw bedrijf

De Repricer software van de SlimstePrijs is in te zetten voor verschillende doeleinden. Naast een Repricer voor Bol.com heeft de SlimstePrijs nu ook de mogelijkheid je een product feed terug te sturen met alleen de producten waarmee je het goedkoopste bent op Google Shopping. Het systeem zal alleen producten doorsturen waarmee jij de laagste prijs hebt. Dit heeft het voordeel dat je adverteert met producten waarmee jij het beste aanbod hebt. Wanneer je gebruik maakt van Beslist.nl dan heeft de SlimstePrijs een mooie feature.

De Repricer app controleert jouw prijzen en vergelijkt dit met de prijzen van je concurrenten. Ziet de Repricer tool hogere prijzen, dan krijg jij het advies om de prijzen voor dit platform te verhogen.

Al deze mogelijkheden bieden wij aan voor aantrekkelijke en duidelijke prijzen. Bij ons vind je geen kleine letters. Wij hebben alle vertrouwen dat onze Repricer software bedrijven meer winst en omzet oplevert. Ben je niet tevreden? Je kunt het abonnement op elk moment upgraden, downgraden, pauzeren en stoppen.

× Hoe kan ik je helpen?