Voeg je header hier toe

Repricer voor CCV Shop

Met onze Repricer heb je altijd de Slimste Prijs!

Ben je het beu om handmatig prijsaanpassingen door te voeren? Met de Repricer voor CCV Shop van SlimstePrijs worden de prijzen in jouw CCV Shop webshop automatisch bijgewerkt. Stel de minimale marge in, creëer prijsregels en SlimstePrijs doet de rest.

CCV

20% hogere marge

Het verhogen van je marge is erg eenvoudig met onze software

35% meer omzet

Meer omzet door het bieden van de laagste en beste prijs!

20% hogere prijzen

15 tot 25% van je producten in prijs omhoog

100% meer inzicht

Meer inzicht in je concurrentie om de juiste keuzes te maken

Altijd de juiste prijs met de Repricer voor CCV Shop

De markt van vandaag is niet de markt van morgen. Verkopers op gigantische marktplaatsen zoals Amazon en Bol.com veranderen constant hun prijzen om aan de vraag van de markt te voldoen. Dit kan veroorzaakt worden door een nieuwe golf van vraag, meer concurrenten of gewoon als reactie op prijsaanpassingen van een concurrent. Deze veranderingen handmatig doorvoeren vergt veel kostbare tijd en een fout is snel gemaakt. De Repricing software voor jouw CCV Shop van SlimstePrijs helpt jou om veel werk te besparen, zodat je weer tijd én geld overhoudt om jouw bedrijf te laten groeien.

Door gebruik te maken van repricing voor jouw CCV Shop zorg je ervoor dat je een stap voor bent op je concurrent en jouw winst vergroot.

  • Je kiest zelf met wie je wilt concurreren en met wie niet
  • Je verspilt geen tijd meer aan het zelf aanpassen van prijzen
  • Je houdt zelf de controle door minimum- en maximumprijzen in te stellen

Geen opstartkosten

Gratis eerste scan

Maandelijks opzegbaar

Geen belasting server

Google/Bol.com/ Beslist.nl

Stel je eigen marges

De Repricer tool voor CCV Shop is concurrentie te slim af

Het onderdeel prijs is één van de belangrijkste factoren voor consumenten om over te gaan tot een aankoop. Door jouw prijsstrategie aan te passen op de prijs van je concurrenten, blijf jij jouw concurrenten een stap voor. Door gebruik te maken van de Repricer voor CCV Shop van de Slimste Prijs, pas je jouw prijzen automatisch aan op de prijs van de concurrent. Dit resulteert vervolgens in meer verkopen en meer winst.

  • Optimaliseer je winstmarges
  • Behoud het overzicht
  • Automatiseer je prijsstrategie
  • Bespaar tijd

Repricing kan jou ontzorgen als:

Je marge verliest dankzij te lage prijzen

Je klanten verliest dankzij te hoge prijzen

Eenvoudig de Repricer software koppelen aan jouw CCV Shop

Een koppeling maken tussen jouw CCV Shop webwinkel en onze Repricer is onmisbaar om geautomatiseerd en efficiënt een dynamische prijsstrategie te hanteren. Het is niet meer nodig prijzen handmatig in de backend van CCV te verwerken. Dit zorgt voor kostenbesparing en er kunnen geen fouten gemaakt worden door handmatige werkzaamheden. Doordat de software de prijzen automatisch aanpast aan jouw regels, hanteer jij altijd een concurrerende prijs. Alles wordt automatisch aangepast en dat bespaart je veel werk en frustratie.

Kies vandaag nog voor de SlimstePrijs

Vaak horen wij bij ondernemers dat ze geen technische kennis hebben en dat werken met een Repricer voor hen niet mogelijk lijkt. Of dat ze geen hoog budget hebben voor ontwikkelaars. Het leuke van onze Repricer voor jouw CCV Shop is dat je geen technische kennis of veel budget nodig hebt. Aanpassingen zijn gemakkelijk door te voeren en je kunt zelf bepalen welke producten je wilt laten scannen en tegen welke concurrenten je het op wil nemen.

Of het nu gaat om 1.000 producten, 7.500 producten of 25.000 producten, je kiest zelf jouw pakket. Daarnaast kun je de periode kiezen dat je de producten wilt scannen. Je kunt kiezen uit maandelijks scannen, wekelijks scannen en dagelijks scannen. Heb je meer producten of staat er geen geschikt pakket voor je bij? Laat het ons weten dan maken wij graag een offerte op maat.

Bij SlimstePrijs hanteren we geen opstart of andere verborgen kosten. Onze abonnementen zijn elk moment aan te passen, omhoog maar ook omlaag. Daarnaast werken we ook niet met opstartkosten of andere verborgen kosten. Wij koppelen jouw CCV Shop winkel aan onze Repricer software en je kan snel beginnen met jouw prijsstrategie.

× Hoe kan ik je helpen?