Dynamic pricing software

Met onze Dynamic Pricing heb je altijd de Slimste Prijs!

Is de concurrent jou op het gebied van prijswijzigingen altijd een stap voor? Dan kun je hierdoor een hoop omzet mislopen. Met de Dynamic Pricing software van SlimstePrijs kun je prijzen automatisch laten aanpassen op basis van ontwikkelingen van de concurrent.

20% hogere marge

Het verhogen van je marge is erg eenvoudig met onze software

35% meer omzet

Meer omzet door het bieden van de laagste en beste prijs!

20% hogere prijzen

15 tot 25% van je producten in prijs omhoog

100% meer inzicht

Meer inzicht in je concurrentie om de juiste keuzes te maken

Dynamic Pricing: efficiënt prijsstrategieën automatiseren

Wist je dat Amazon zijn prijzen 2,5 miljoen keer per dag veranderd? Prijzen blijven nooit constant en kunnen zelfs meerdere keren per dag veranderen. Dit handmatig bijhouden is een tijdrovende klus en vaak ben je hiermee net te laat. Je productprijzen handmatig up-to-date houden, zodat je niet te goedkoop, maar ook niet duur bent lijkt onbegonnen werk. De Dynamic Pricing tool van SlimstePrijs lost dit allemaal op en zorgt ervoor dat je de concurrentie altijd een stap voor blijft.

Dynamic Pricing voor E commerce is een prijsstrategie waarbij de prijzen van jouw producten automatisch aan worden gepast op basis van een reeks vooraf gedefinieerde regels die mogelijk zijn binnen de winstmarge. Dit wordt ook wel dynamische prijsoptimalisatie genoemd. Door gebruik te maken van Dynamic Pricing verhoog je jouw verkopen en maximaliseer je je omzet.

De voordelen van dynamic pricing software voor jou

  • Met dynamic pricing voor E commerce gaat prijzen aanpassen automatisch en kun je je tijd efficiënter gebruiken
  • Bespaar tijd door het automatisch verzamelen van informatie van concurrenten en het automatisch berekenen en bijwerken van prijzen
  • Jij kunt je weer volledig focussen op strategieën om de groei van jouw bedrijf te stimuleren

Geen opstartkosten

Gratis eerste scan

Maandelijks opzegbaar

Geen belasting server

Google/Bol.com/ Beslist.nl

Stel je eigen marges

Concurreer automatisch met jouw verkoopprijs

Het bijhouden van prijswijzigingen van huidige en bijkomende concurrenten is een flinke klus. Door de continu veranderende prijzen op het internet is het belangrijk om de prijzen aan te passen op de vraag en aanbod. Helaas is dit handmatig niet bij te houden en is een menselijke fout snel gemaakt. Met de Dynamic Pricing software van de SlimstePrijs heb je altijd een voorsprong op je concurrent. Onze Dynamic Pricing tool past prijzen automatisch aan, waardoor je jouw winst maximaliseert en tijd bespaart. De grootste voordelen die hieruit voortkomen zijn:

  • Hogere winstmarge
  • Hogere omzet
  • Hogere klantloyaliteit

Uit het onderzoek ‘The Future Shopper’ blijkt dat prijs en bezorging de belangrijkste factoren bij een aankoop zijn. Merendeel van de deelnemers geven aan dat de prijs doorslaggevend kan zijn. Het is dus belangrijk om de prijzen aan te passen op het aanbod van je concurrenten. Dynamic Pricing in E-commerce zorgt ervoor dat je 24/7 concurrerend bent met als resultaat een omzet stijging van gemiddeld 35%. Daarnaast blijft de concurrentie ook niet achter. Wel 22% van de online ondernemers maken gebruiken van Dynamic Pricing Ecommerce software en 36% is dit van plan.

Wij hebben voor elke webshop of voorraadsysteem een koppeling

Staat jou systeem er niet tussen? Neem contact op, dan maken wij kosteloos een koppeling.

De dynamic pricing tool eenvoudig koppelen aan jouw systeem

De dynamic pricing module van de Slimsteprijs kan makkelijk gekoppeld worden met vrijwel elk systeem middels een API. Of je nu werkt met je eigen software, een open source platform of een voorraadsysteem, wij kunnen jouw systeem koppelen en hebben al ruim ervaring met onderstaande systemen.

Als het systeem dat jij hebt hier niet tussen staat maken wij de koppeling kosteloos, zonder enkele verplichting. Weet je niet hoe dit in zijn werking gaat? Dan regelen wij dit voor je. Ons werk is jou ontzorgen zodat jij bezig kunt met de groei van jouw bedrijf.

Jouw eigen strategie met Dynamic Pricing in Ecommerce

Met onze Dynamic Pricing software kun je in het dashboard van de SlimstePrijs zowel makkelijke als complexe strategieën maken. Dynamic Pricing in E commerce werkt volledig geautomatiseerd en toch houd je altijd volledig de controle over je productprijzen en de minimale verkoopprijzen. De prijzen worden aangepast volgens jouw regels en de prijsveranderingen van jouw concurrent. Door de minimale marge vooraf in te stellen, heb je altijd jouw minimale marge bij een verkocht artikel. Jij hebt alles in controle en bepaalt zelf welke producten in aanmerking komen voor prijsveranderingen en tegen welke marge.

Met Dynamic pricing het succes van jouw E-commerce bedrijf vergroten

Dynamic Pricing op een professionele manier inzetten? In de E commerce is Dynamic Pricing onmisbaar als je jouw marges en omzet wilt verhogen. De Dynamic Pricing tool controleert jouw prijzen en vergelijkt dit met de prijzen van je concurrenten. Bij hogere prijzen krijg jij het advies om de prijzen voor dit platform te verhogen en bij lagere prijzen om deze te verlagen.

Je hebt bij SlimstePrijs de keuze uit verschillende pakketten. Om die keuze te kunnen maken, moet je weten hoe vaak je jouw concurrenten wilt scannen en hoeveel producten je webshop bevat. De pakketten binnen de dynamic pricing app kunnen variëren van 1.000 producten tot 7.500 producten en 25.000 producten. Je kunt daarnaast ook zelf bepalen of je jouw producten dagelijks, wekelijks of maandelijks laat scannen. Heb je meer producten of staat er geen geschikt pakket voor je bij? Dan maken we voor jou graag een offerte op maat.

Wil je jouw abonnement aanpassen? Je kunt jouw abonnement op ieder moment upgraden, downgraden, pauzeren of stoppen. Omdat wij er alle vertrouwen in hebben dat Dynamic Pricing jou meer winst en omzet oplevert, vind je bij de SlimstePrijs geen kleine letters. Heb je hulp nodig? Onze pricing experts staan graag voor je klaar.

× Hoe kan ik je helpen?