Magento 2 dynamic pricing Plugin - Magento repricer software

Met onze Dynamic Pricing heb je altijd de Slimste Prijs!

Vind jij lastig om de juiste prijsstellingen door te voeren en ben je er daardoor veel tijd aan kwijt? Een menselijke fout is snel gemaakt en dat wil je natuurlijk voorkomen. Met Dynamic Pricing voor Magento bespaar je niet alleen tijd, je verhoogt ook nog eens jouw omzet en rendement.

magento

20% hogere marge

Het verhogen van je marge is erg eenvoudig met onze software

35% meer omzet

Meer omzet door het bieden van de laagste en beste prijs!

20% hogere prijzen

15 tot 25% van je producten in prijs omhoog

100% meer inzicht

Meer inzicht in je concurrentie om de juiste keuzes te maken

Altijd de juiste prijs met Dynamic Pricing voor Magento

Ben jij ook altijd uren kwijt aan het doorvoeren van nieuwe prijswijzigingen? Zodra je klaar bent staan er waarschijnlijk alweer nieuwe wijzigingen op je te wachten. Dagelijkse prijscontroles en het handmatig optimaliseren van prijzen is zeer tijdrovend en kostbaar, ook voor Magento gebruikers.

Met Dynamic Pricing voor Magento pas je prijzen automatisch aan op basis van de door jou ingestelde regels en de prijzen die je concurrenten vragen voor het product dat jij aanbiedt. Dynamic pricing is een prijsstrategie die je helpt je omzet te verhogen en marges te vergroten. Bovendien kun je hiermee tijd besparen en meer inzicht in concurrenten creëren.

  • Niet langer tijd verspillen het monitoren en aanpassen van prijzen
  • Automatisch concurreren met jouw verkoopprijs
  • Zelf kiezen met wie je wilt concurreren en met wie niet
  • Altijd de controle over eigen marges door vooraf ingestelde minimum- en maximumprijzen

Waarom gebruik maken van een Dynamic pricing tool?

Met onze Dynamic Pricing software voor Magento en aan de hand van de ingestelde marges heb je altijd de juiste prijs in de Magento webshop staan. Als webshop eigenaar is het belangrijk om een relevante prijs aan te bieden aan je klant. Het is niet bij te houden wanneer je elke dag, week of maand alle prijzen van je concurrent moet bijhouden.

Met de automatische prijsaanpassingen van de SlimstePrijs gebeurt dit automatisch en heb je tijd over om je onderneming te laten groeien. Stel de minimale marge van je producten in, maak prijsregels en onze software past al je prijzen automatisch aan!

Geen opstartkosten

Gratis eerste scan

Maandelijks opzegbaar

Geen belasting server

Google/Bol.com/ Beslist.nl

Stel je eigen marges

Jouw winst én omzet verhogen met de SlimstePrijs

Vaak krijgen wij van klanten te horen dat ze bang zijn dan er minder winst wordt gemaakt doordat je jouw prijzen gaat aanpassen op de concurrent. Men denkt dat de prijs alleen maar naar beneden wordt gezet, maar dit is niet waar. Onze dynamic pricing software scant de producten van je concurrent en stelt de prijs omhoog of omlaag waar nodig. Gemiddeld zien we dat de prijzen van onze klanten tussen de 15% en 25% omhoog gaan.

Dit houdt in dat retailers zijn prijzen vaak voor een te lage prijs aanbieden. Met de SlimstePrijs kun je dit heel gemakkelijk voorkomen. Het is mogelijk om in onze software een regel aan te maken dat je bijvoorbeeld 5% onder de goedkoopste prijs je product wilt aanbieden. Is de laagste prijs bijvoorbeeld €100,- en jouw prijs is €80,-, dan stelt onze software de prijs naar €95,- waardoor je €15,- meer marge hebt op je producten.

Blijvend concurreren met de Dynamic pricing software voor Magento

Voor jou als Magento gebruiker is Dynamic Pricing de meest effectieve en efficiënte oplossing voor prijsoptimalisatie. Om snel te kunnen reageren op prijswijzigingen van concurrenten is het een must om jouw Magento shop voortdurend te monitoren en te optimaliseren. Dit is de enige manier om de concurrentie een stap voor te zijn en een hogere omzet of hogere marges te realiseren. Dit helpt je om enerzijds de prijzen van jouw concurrenten te controleren en anderzijds je eigen prijzen bij te werken om jouw winst te maximaliseren.

Dynamic Pricing kan jou ontzorgen als:

Je marge verliest dankzij te lage prijzen

Je klanten verliest dankzij te hoge prijzen

Ook het maximale rendement halen uit jouw Magento shop?

Optimaliseer vandaag nog automatisch jouw prijzen met de Dynamic Pricing software voor Magento. Transparantie en eerlijkheid vinden we bij SlimstePrijs belangrijk. Daarom vind je bij ons geen kleine letters en zijn aanpassingen gemakkelijk door te voeren. Daarnaast rekenen wij ook geen opstartkosten of andere verborgen kosten. Ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je het abonnement op elk moment upgraden, downgraden, pauzeren of stoppen.

Hoeveel producten heb je in jouw webshop en hoe vaak wil je jouw concurrenten laten scannen? Je kunt voor jouw Magento shop kiezen uit pakketten tot 1.000 producten, tot 7.500 producten en zelfs tot 25.000 producten. Je hebt daarnaast ook de keuze uit dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse scans. Heb je meer producten of ben je op zoek naar een ander pakket? Dan maken we graag een offerte op maat.

Wil jij meer online succes met jouw Magento shop? Onze Dynamic Pricing tool voor Magento gaat je daarbij helpen. Samen zorgen we ervoor dat niet de concurrent, maar jij de omzet te pakken krijgt. Jij wordt ontzorgt van handmatige taken, zodat je alle tijd hebt om jouw online business te laten groeien.

× Hoe kan ik je helpen?