24/7 Google Shopping feed update

Google Shopping

Alleen met je goedkoopste producten op Google Shopping

SlimstePrijs heeft nu ook de mogelijkheid je een product feed terug te sturen met alleen de producten waarmee je het goedkoopste bent op Google Shopping. Ons systeem haalt elke dag de volledige product feed op uit jouw site. Na het scannen van de prijzen zou het systeem je een product feed kunnen terugsturen met alleen je goedkoopste producten die op voorraad zijn. Deze kan automatisch worden ingelezen door Google Shopping. Wij stellen dit voor jou eenmalig in en elke dag wordt alles automatisch berekend en doorgestuurd naar Google Shopping.

Je producten automatisch op Google Shopping geprijsd

Een groot voordeel van je goedkoopste producten op Google Shopping is dat je niet reclame maakt voor producten waarmee je niet de goedkoopste bent. Het nadeel van producten aanbieden waarmee je niet de goedkoopste bent is dat dit reclamegeld kost voor producten die minder snel verkocht worden dan waarmee je wel de goedkoopste bent. Als je het reclamebudget van je te dure producten bij het budget van je goedkoopste producten opbrengt, zullen deze producten nog vaker getoond worden. Een hogere conversie, doordat je de goedkoopste bent, in combinatie met een hoger reclamebudget is meer omzet.

Businessman using smartphone and computer keyboard.

Elke dag de juiste producten voor de slimste prijs

Elke dag zal SlimstePrijs een prijscheck doen op je gehele assortiment en alleen die producten doorsturen aan Google Shopping waarmee je de goedkoopste bent. SlimstePrijs en Google Shopping werken beide op EAN-codes, dit zijn specifieke productnummers zodat altijd dezelfde producten worden vergeleken. Vrijwel elk product in de wereld heeft een EAN-code en veel webshops hebben dit ook verwerkt in hun systeem. Als je dit niet hebt zou je dit kunnen toevoegen. Verkoop je unieke producten dan zit daar waarschijnlijk geen EAN-code op en kan SlimstePrijs geen check voor je doen.

Logo SlimstePrijs 2 Checker
dynamicpricing bol.com
dynamicpricing beslist.nl
Google shopping logo 2
× Hoe kan ik je helpen?