WordPress dynamic pricing Plugin - Nr1 WordPress repricer

dynamicpricing wordpress

WordPress koppeling

Met de dynamic pricing software van de SlimstePrijs monitor en scan je al jouw concurrenten op hun prijs. De verzamelde data synchroniseer je naar jouw WordPress / woocommerce omgeving, waardoor je alle prijzen automatisch kunt aanpassen op de ontwikkelingen van je concurrent. De koppeling tussen jouw WordPress omgeving en onze prijs software wordt gelegd middels een API. Met deze API kan onze software met jouw WordPress omgeving ‘communiceren’ en automatisch te werk gaan.Dynamische prijsaanpassingen

Met onze dynamic pricing module en aan de hand van de ingestelde marges heb je altijd de juiste prijs in de WordPress webshop staan. Als webshop eigenaar is het belangrijk om een relevante prijs aan te bieden aan je klant. Het is niet bij te houden wanneer je elke dag, week of maand alle prijzen van je concurrent moet bijhouden. Met de automatische prijsaanpassingen van de SlimstePrijs gebeurt dit automatisch en heb je tijd over om je onderneming te laten groeien. Stel de minimale marge van je producten in, maak prijsregels en onze software past al je prijzen automatisch aan!

 

WordPress koppeling

WordPress is de grootste als het gaat over de standaard webcommerce pakketten. Van alle webshops in Nederland draait bijna een vijfde op WordPress, hiermee heeft WordPress het grootste marktaandeel. Hierdoor hebben onze ontwikkelaars veel ervaring om onze software te koppelen met jouw WordPress omgeving. De koppeling wordt gelegd door middel van een API. Een API maakt communicatie en het uitwisselen van informatie mogelijk tussen verschillende (software) systemen. Mocht je de kennis niet in huis hebben of weet je niet hoe dit werkt, wij kunnen dit voor je regelen.

 

Verhoog je winst en omzet met automatische prijsaanpassingen voor WordPress

Vaak krijgen wij van klanten te horen dat ze bang zijn dan er minder winst wordt gemaakt doordat je jouw prijzen gaat aanpassen op de concurrent. Men denkt dat de prijs alleen maar naar beneden wordt gezet, maar dit is niet waar. Onze dynamic pricing software scant de producten van je concurrent en stelt de prijs omhoog of omlaag waar nodig. Gemiddeld zien we dat de prijzen van onze klanten tussen de 15% en 25% omhoog gaan. Dit houdt in dat retailers zijn prijzen vaak voor een te lage prijs aanbieden. Met de SlimstePrijs kun je dit heel gemakkelijk voorkomen. Het is mogelijk om in onze software een regel aan te maken dat je bijvoorbeeld 5% onder de goedkoopste prijs je product wilt aanbieden. Is de laagste prijs bijvoorbeeld €100,- en jouw prijs is €80,-, dan stelt onze software de prijs naar €95,- waardoor je €15,- meer marge hebt op je producten.

 

Onze prijzen

Wij vinden transparantie en eerlijkheid het belangrijkste. Daarom vind je bij ons geen kleine letters en zijn aanpassingen gemakkelijk door te voeren. Omdat wij in onze software geloven, rekenen wij geen opstartkosten of andere verborgen kosten. Wanneer je niet tevreden bent kun je het abonnement op elk moment upgraden, downgraden, pauzeren of stoppen, dit vinden wij wel zo eerlijk. Wij hanteren verschillende pakketten op basis van het aantal producten in jouw webshop en hoe vaak je jouw concurrenten wilt scannen. Het is mogelijk om pakketten aan te schaffen voor webshops tot 1.000 producten, tot 7.500 producten en tot 25.000 producten. Daarnaast kun je de periode kiezen dat je de producten wilt scannen. Je kunt kiezen uit maandelijks scannen, wekelijks scannen en dagelijks scannen. Heb je meer producten of staat er geen geschikt pakket voor je bij? Laat het ons weten dan maken wij graag een offerte op maat.

Draait jouw webshop op WordPress? Dan kun je gemakkelijk en snel je marges en omzet verhogen met onze dynamic pricing software. Je stelt alle marges zelf in, dus je hebt totale controle over de prijs die je wilt aanbieden op het internet. Met deze ontwikkeling ontzorgen wij je van handmatige taken, waardoor je meer tijd hebt om je onderneming te laten groeien.

Logo SlimstePrijs 2 Checker
dynamicpricing bol.com
dynamicpricing beslist.nl
Google shopping logo 2
× Hoe kan ik je helpen?