Dynamic pricing CCV

CCV Shop Slimste Prijs koppeling

Dynamic pricing CCV Shop

Met de dynamic pricing software van de SlimstePrijs monitor en scan je al jouw concurrenten op hun prijs. De verzamelde data synchroniseer je naar jouw Lightspeed omgeving, waardoor je alle prijzen automatisch kunt aanpassen op de ontwikkelingen van je concurrent. De koppeling tussen jouw Lightspeed omgeving en onze prijs software wordt gelegd middels een API. Met deze API kan onze software met jouw Lightspeed omgeving ‘communiceren’ en automatisch te werk gaan.Hoe gebruik maken van dynamic pricing met een CCV Shop webwinkel?
Wanneer je een webwinkel beheert van CCV Shop, dan weet je dat de markt continu verandert. Door verschillende aanbieders die de beste prijs willen hebben, zijn er veel prijsschommelingen in de markt. Om relevant te blijven in de markt is het belangrijk om jouw prijsstrategie te blijven optimaliseren en veranderen naar de marktomstandigheden. Door gebruik te maken van een dynamische prijsstrategie zorg je ervoor dat je een stap voor bent op je concurrent en jouw winst vergroot.

Maar hoe kan je dynamic pricing aanbieden in je CCV Shop webwinkel?
Veel ondernemers willen gebruik maken van dynamische prijzen maar weten niet hoe. Op dit moment doen ze dit nog handmatig en zijn ze veel tijd kwijt. Daarnaast weten ze niet goed wat dynamic pricing is en hoe ze dit kunnen inzetten. Laten we dit principe uitleggen.

Dynamic Pricing
Bij dynamic pricing staat een prijs nooit vast. Bij dynamic pricing verandert de prijs aan de hand van de marktomstandigheden en de voorwaarde die jij opgeeft. De prijs is afhankelijk van de vraag en aanbod. Stijgt de vraag naar een product of dienst, dan stijgt jouw prijs. Maar bij dynamic pricing wordt er verder gekeken dan de vraag. Variabele die belangrijk zijn voor online winkels zoals, concurrenten, trends en andere marktbewegingen spelen mee bij dynamic pricing. Door gebruik te maken van onze dynamic pricing software heb jij de slimste prijs voor de consument, zonder in te leveren in de winst.

Volg de prijzen van de concurrent
Het onderdeel prijs is een van de factoren voor consumenten om over te gaan tot een aankoop. Door jouw prijsstrategie aan te passen op de prijs van je concurrenten, blijf jij jouw concurrenten een stap voor. Door gebruik te maken van de dynamic pricing module van de Slimste Prijs, pas jij jouw prijzen automatisch aan op de prijs van de concurrent. Met als resultaat meer verkopen en meer winst!

Dynamic Pricing geautomatiseerd
Alle verkoopprijzen van je SKU’s handmatig wijzigen is voor veel bedrijven onmogelijk en zonde van de kostbare tijd. Door de dynamic pricing software te koppelen aan je CCV Shop, worden de prijzen in de webshop automatisch bijgewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is de minimale marge in te stellen, prijsregels aan te maken en de dynamic pricing tool van de Slimste prijs past alle prijzen automatisch aan.

Koppeling CCV Shop en dynamic pricing
Een koppeling maken tussen jouw CCV Shop webwinkel en onze dynamic pricing module is onmisbaar om geautomatiseerd en efficiënt een dynamische prijsstrategie te hanteren. Het is niet meer nodig prijzen handmatig in de backend van CCV te verwerken. Dit zorgt voor kostenbesparing en er kunnen geen fouten gemaakt worden door handmatige werkzaamheden.

Doordat de software de prijzen automatisch aanpast aan jouw regels, hanteer jij altijd een concurrerende prijs. Alles wordt automatisch aangepast en bespaart je veel werk en frustratie!

Integratie Slimste prijs
Vaak horen wij bij ondernemers dat ze geen technische kennis hebben en dat dit niet voor hen mogelijk is. Of dat ze geen hoog budget hebben voor ontwikkelaars. Het leuke van onze software is dat je geen technische kennis of veel budget nodig hebt! Wij hanteren geen opstart of andere verborgen kosten. Onze abonnementen zijn elk moment aan te passen, omhoog maar ook omlaag. Wij koppelen jouw CCV Shop winkel aan onze software en je kan snel beginnen met een dynamische prijs strategie. Een dynamische prijs levert het hele jaar succes, door meer winst en conversie te genereren.

Neem contact op met onze experts
Wij begrijpen dat een dynamische prijsstrategie een grote stap is voor je webwinkel en dat je vragen hebt. Neem contact met ons op en ervaar wat dynamic pricing voor jouw CCV Shop kan betekenen.Logo SlimstePrijs 2 Checker
dynamicpricing bol.com
dynamicpricing beslist.nl
Google shopping logo 2
× Hoe kan ik je helpen?